Andere branches

Waarom wil jij een verandering in jouw bedrijf? Misschien omdat je te veel tijd kwijt bent aan de huidige processen. Of je wilt een nieuw project opzetten om aan te haken bij nieuwe ontwikkelingen. Misschien is het simpelweg tijd voor een frisse wind. Wanneer je toe bent aan verandering, merk je pas hoe moeilijk dat is.

Yes, you can

Iemand van buitenaf ziet vaak beter waar de knelpunten zitten. Bovendien kan die vaak haarfijn uitleggen hoe iets beter, efficiënter en slimmer kan. Een consultant van PROX6 doet dat bovendien met een oprechte bevlogenheid en kunde. Ben jij op zoek naar verandering maar twijfel je hoe en of het lukt? Yes, you can, zei ’s werelds grootste aanhanger van verandering. En wij zeggen dat met hem.

Lumileds-Logo

Lumileds: Ontvlechting SAP ERP systemen

Voor LED-fabrikant Lumileds hebben wij de ontvlechting van het primaire SAP ERP systeem van 5 grote productielocaties gemanaged. Hierbij is de data van Lumileds geïsoleerd van de data van Royal Philips Healthcare en Signify in het SAP ERP systeem van Signify. Het programma is succesvol afgerond binnen de hiervoor gestelde tijd. Alle productielijnen draaien stabiel en zonder enig defect op de nieuwe SAP-systemen van Lumileds zelf.

Overheid

Financiële dienstverlening

Nutsbedrijven

Christian is een ervaren professional die weet wat er van hem verwacht wordt en daar ook naar handelt. Daarnaast is hij een fijne en prettige collega om mee samen te werken.Hij vormt zich snel een beeld van de organisatie waarin hij opereert en met welke stakeholders hij te maken heeft.

- Herman ter Haar, Opdrachtgever

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, Manager Corporate Data Management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Maak een afspraak
en leer ons kennen!

Wij kunnen het vertellen, maar zelf ervaren is beter. Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn.