Traineeship

Traineeship: de eerste stap in je carrière

Het PROX6 Traineeship is een programma dat zich uitstrekt over twee jaar en is ontworpen om jou voor te bereiden op een succesvolle carrière als consultant. Dit traineeship biedt jou niet alleen de kans om je vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om intensief in groepsverband te werken. Je leert je expertise in te zetten voor praktijkcases en geeft je de kans om jezelf te ontplooien. Hierbij combineer je leren en werken, natuurlijk onder begeleiding van onze professionals. Ga jij de uitdaging aan?

Het programma

Het eerste jaar van het traineeship legt de basis voor je succes als consultant. Gedurende dit jaar zul je:

  • Een aantal dagen per week aan de slag gaan bij een opdrachtgever.
  • Praktische ervaring opdoen door te werken aan opdrachten bij een van onze klanten.
  • Minimaal één dag per week tijd besteden aan opleidingen en trainingen om je vaardigheden en kennis te versterken. Deze dag biedt tevens de gelegenheid om met medetrainees ervaringen te delen.
  • Je voorbereiden op trainingsdagen in de vorm van zelfstudie om goed voorbereid te zijn.
  • De mogelijkheid krijgen om een aantal relevante certificaten voor je functie als consultant te halen.

Het tweede jaar richt zich op praktijkgerichte samenwerking en verdere toepassing van kennis. In dit jaar ga je full-time aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Dat kan dezelfde zijn als in je eerste jaar, maar dat hoeft niet zo te zijn. Je krijgt de kans om verdere praktijkervaring op te doen en je expertise toe te passen in echte situaties. Daarnaast heb je terugkomdagen bij PROX6, waar je kunt leren van andere trainees en aanvullende trainingen kunt volgen.

Vacature Trainee Financiële Dienstverlening (40u p/wk)


Stap in de wereld van financiën!

Ben je op zoek naar een uitdagend en veelzijdig avontuur in de financiële sector? Wil je deel uitmaken van een talentprogramma dat je de kans biedt om te ontdekken welke rol binnen de financiële sector het beste bij je past? Dan is ons Traineeship dé ideale start van jouw veelbelovende carrière! 

Begeleiding

Bij de opdrachtgever wordt je goed begeleid door een mentor. Deze mentor komt regelmatig langs om je voortgang te bespreken, vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat je optimaal kunt presteren. Bovendien houdt de mentor nauw contact met zowel jou als je opdrachtgever, zodat er voldoende communicatie en ondersteuning is.

Om ervoor te zorgen dat jouw ontwikkeling optimaal verloopt, zijn er periodieke evaluatiemomenten gedurende het traineeship. Tijdens deze momenten wordt jouw voortgang besproken, worden doelen geëvalueerd en wordt bepaald of er bijsturing nodig is. We geloven in maatwerk, waarbij we samenwerken om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ondersteuning en begeleiding krijgt.

Bij PROX6 streven we ernaar om jou voor te bereiden op een glansrijke carrière als consultant. Meld je vandaag nog aan en ontdek hoe we samen jouw toekomst vorm kunnen geven!

Vacatures

Ondernemen

Zelfstandig professionals

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, manager corporate data management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Silvia heeft Vitens enorm geholpen bij de technische en organisatorische opgave rondom procesautomatisering. Zij heeft als programmamanager, naast de inhoudelijke component, vooral gefocust op de implementatie en de veranderopgave. Dit heeft ze uitstekend opgepakt met prachtige resultaten. Silvia schakelt daarbij makkelijk tussen werkvloer en directie.

- Doeke Schippers, directie

Maak een afspraak
en leer ons kennen!

Wij kunnen het vertellen, maar zelf ervaren is beter. Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn.