Interim-management

Interim-management

expertise-interimmanagment

Ben jij op zoek naar een interim-manager? Zoek jij een lijnmanager die jouw organisatie of afdeling naar een hoger niveau kan tillen? Of heb je een vervangingsvraagstuk waarbij je tijdelijk ondersteuning nodig hebt? Onze interim-managers helpen je daar graag bij.

Snel de juiste interim-manager

Iedere opdracht vraagt een ander type leiderschap. Ook is het van belang dat de managementstijl past bij de manier van werken en mentaliteit in de organisatie. Afhankelijk van de vraag zoeken we de beste collega voor de klus.

Consultancy

Verandermanagement

Stakeholdergame

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, manager corporate data management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Silvia heeft Vitens enorm geholpen bij de technische en organisatorische opgave rondom procesautomatisering. Zij heeft als programmamanager, naast de inhoudelijke component, vooral gefocust op de implementatie en de veranderopgave. Dit heeft ze uitstekend opgepakt met prachtige resultaten. Silvia schakelt daarbij makkelijk tussen werkvloer en directie.

- Doeke Schippers, directie

Maak een afspraak
en leer ons kennen!

Wij kunnen het vertellen, maar zelf ervaren is beter. Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn.