Verandermanagement

Verandermanagement

expertise-verandermanagment

Organisaties zijn altijd in verandering. Om een verandering succesvol te laten verlopen, moet je wel eerst weten waarom jij, jouw organisatie of de omgeving wíl veranderen. Immers is veranderen niet hetzelfde als verbeteren. De vraag die jij of je omgeving jezelf zou kunnen stellen is: “Wat zijn de gevolgen als ik niet verander?” of “Wat zijn de gevolgen als ik alleen maar focus op verbeteren?”. PROX6 helpt je graag bij dit soort vraagstukken.

Wat houdt verandermanagement precies in?

Verandermanagement focust zich op veranderingen binnen organisaties op het gebied van cultuur, werkwijze, structuur, innovatie of digitalisering. In de praktijk betekent het dat je als individu of als organisatie een gedeelte van de werkwijze dient te veranderen.

Hoe pakt PROX6 verandering aan?

Voor de organisatie is het belangrijk dat er maatwerk wordt geleverd. Waarom maatwerk? Iedere organisatie is uniek. Wat werkt voor de één, hoeft niet te werken voor de ander. Wij begeleiden, ontwikkelen, beheren en implementeren de veranderingen voor jouw organisatie. Alles is afgestemd op jullie specifieke behoeftes. Maak een afspraak om eens te bespreken wat we voor jullie kunnen betekenen.

Consultancy

Interim-management

Stakeholdergame

Christian is een ervaren professional die weet wat er van hem verwacht wordt en daar ook naar handelt. Daarnaast is hij een fijne en prettige collega om mee samen te werken.Hij vormt zich snel een beeld van de organisatie waarin hij opereert en met welke stakeholders hij te maken heeft.

- Herman ter Haar, Opdrachtgever

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, Manager Corporate Data Management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Maak een afspraak
en leer ons kennen!

Wij kunnen het vertellen, maar zelf ervaren is beter. Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn.