Financiële dienstverlening

Een stabiele financiële dienstverlening, daar is iedereen bij gebaat. Wat is daarvoor nodig? Gedreven werknemers, overzichtelijke processen en een sector die meebeweegt met nieuwe ontwikkelingen. Maar dat zijn woorden. Het is zaak dit om te zetten in acties. Een verandermanager of consultant van PROX6 voegt daad bij woord.

Altijd in ontwikkeling

Onder de financiële dienstverlening verstaan we diensten die betrekking hebben op financiële producten, zoals die van pensioenfondsen, verzekeraars of banken. Een sector die zich kenmerkt door veel veranderingen in een altijd ontwikkelende markt. En die daarmee ontzettend dynamisch en boeiend is! Het is alleen lang niet altijd gemakkelijk om hierin projecten op te zetten of aan te sturen. PROX6 ondersteunt hier graag bij.

pggm-logo

Pensioenuitvoerder PGGM: Migratie pensioensysteem

Voor pensioenuitvoerder PGGM heeft PROX6 het projectmanagement gevoerd over de migratie van 1 van de belangrijkste pensioenfondsen die PGGM in beheer heeft. Alle medewerkers en oud-medewerkers van het betreffende bedrijf zijn zonder dat ze er iets van hebben gemerkt overgegaan naar een nieuwe omgeving.

moneyou-logo

Moneyou: Vernieuwing klantenservice

Voor Moneyou, de online bank van ABN AMRO, hebben we er samen met een aantal partners voor gezorgd dat de klantenservice klanten uit 4 verschillende landen professioneel kan blijven helpen. We hebben daarvoor met behulp van Salesforce Service Cloud de processen van inkomende telefonische en online vragen geoptimaliseerd en het oude systeem vervangen.

Overheid

Nutsbedrijven

Andere branches

Christian is een ervaren professional die weet wat er van hem verwacht wordt en daar ook naar handelt. Daarnaast is hij een fijne en prettige collega om mee samen te werken.Hij vormt zich snel een beeld van de organisatie waarin hij opereert en met welke stakeholders hij te maken heeft.

- Herman ter Haar, Opdrachtgever

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, Manager Corporate Data Management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Maak een afspraak
en leer ons kennen!

Wij kunnen het vertellen, maar zelf ervaren is beter. Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn.